Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος από 2 έως 6 Δεκεμβρίου

Σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος από 2 έως 6 Δεκεμβρίου

Υπενθυμίζεται πως ο 84χρονος είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να επισκεφτεί ξανά τη Λέσβο μετά την τελευταία του επίσκεψη το 2015

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφτεί την Ελλάδα και την Κύπρο από τις 2 μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, όπως έκανε γνωστό το Βατικανό το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα, ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας θα ταξιδέψει στην Κύπρο από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου, επισκεπτόμενος την πόλη της Λευκωσίας, και στην Ελλάδα από 4 έως 6 Δεκεμβρίου, με επίσκεψη στην Αθήνα και τη Λέσβο.

Η επίσκεψή του γίνεται κατόπιν πρόσκλησης των πολιτικών και τοπικών εκκλησιαστικών αρχών, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα του ταξιδιού θα γίνει γνωστό εν ευθέτω χρόνο, σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Ματέο Μπρούνι.

Υπενθυμίζεται πως ο 84χρονος είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να επισκεφτεί ξανά τη Λέσβο μετά την τελευταία του επίσκεψη το 2015.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και, μεταξύ άλλων, με τους καθολικούς που ζουν στην Ελλάδα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024