Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ - Λοβέρδος - Η συζήτηση πρέπει να αφορά το μέλλον της παράταξης και όχι το παρελθόν

ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος – Η συζήτηση πρέπει να αφορά το μέλλον της παράταξης και όχι το παρελθόν

«Δεν θα γράφουμε τώρα ιστορία της πρόσφατης περιόδου της χώρας μας. Πάμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε επίγνωση του παρελθόντος με τα καλά του με τα λάθη του, τόνισε ο Αντρέας Λοβέρδος στον απόηχο της χθεσινοβραδινής συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου

Να μην γυρίσει η συζήτηση στο παρελθόν, αλλά να αφορά το μέλλον του τόπου και της παράταξης, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας στον Σκάι, σχολιάζοντας έτσι εμμέσως τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Λοβέρδος αντέκρουσε την παρατήρηση αν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παρελθόν και υπογράμμισε: «Είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι φίλος, είναι συνυποψήφιος. Γιατί είναι παρελθόν; Δεν λέω κάτι τέτοιο. Αυτό που λέω είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις αλλαγή, χωρίς να δώσεις ελπίδα. Η αλλαγή πρέπει να έχει ελπίδα. Και ελπίδα τι σημαίνει; Σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι που μπορεί να σου δώσει πράγματα».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε πώς για το παρελθόν υπάρχουν αρκετές αναγνώσεις και πώς είναι καλό για τη χώρα να μιλάμε για την επόμενη μέρα.

«Δεν θα γράφουμε τώρα ιστορία της πρόσφατης περιόδου της χώρας μας. Πάμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε επίγνωση του παρελθόντος με τα καλά του με τα λάθη του. Εμείς είμαστε ένα κόμμα που στο παρελθόν του έχει αλλάξει την Ελλάδα και όταν η Ελλάδα το χρειάστηκε σηκώσαμε μόνοι μας όλα τα βάρη της πατρίδας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024