Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα - Οργή για τις φτηνές εξηγήσεις του 54χρονου - «Θόλωσα γιατί με έβρισε»

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Οργή για τις φτηνές εξηγήσεις του 54χρονου – «Θόλωσα γιατί με έβρισε»

Ο καθ’ ομολογία δράστης έχει ήδη μιλήσει με τα παιδιά του, που προσπαθούν να βρουν δυνάμεις για να σταθούν στα πόδια τους

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA με τις σκηνές φρίκης από το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη, εξακολουθεί να συγκλονίζει. Ένα 24ωρο μετά ο δράστης της γυναικοκτονίας ετοιμάζει με τη δικηγόρο που τον εκπροσωπεί την υπερασπιστική του γραμμή tις εξηγήσεις για τη δολοφονία που διέπραξε και πάγωσε ολόκληρη τη χώρα.

Η δικηγόρος του 54χρονου αποκαλύπτει στην εκπομπή Live News ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά όπως τονίζει θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της στο πλευρό ενός ανθρώπου, που κυνήγησε και σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του, με 16 μαχαιριές.

Ο καθ’ ομολογία δράστης έχει ήδη μιλήσει με τα παιδιά του, που προσπαθούν να βρουν δυνάμεις για να σταθούν στα πόδια τους.

«Θόλωσε όταν τον έβρισε»

Η δικηγόρος του 54χρονου υποστηρίζει πως ο πελάτης της θόλωσε, όταν η άτυχη Νεκταρία τον έβρισε με το που τον είδε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ιεράπετρας.

Το μαχαίρι του φονικού όπως λέει η δικηγόρος, το είχε πάντα στο μηχανάκι και δεν το πήρε για να σκοτώσει. Ο 54χρονος θα προσπαθήσει να πείσει πως έβαψε τα χέρια του με αίμα… εν βρασμώ ψυχής.

Τι λέει η δικηγόρος του συζυγοκτόνου

Όλα αυτά την ώρα που τα βλέμματα πέφτουν στα 4 παιδιά της αδικοχαμένης Νεκταρίας που παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Με την τοπική κοινωνία να προσπαθεί να τα στηρίξει σε αυτή την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

«Έχει επικοινωνία σίγουρα με το μεγαλύτερο γιο του, δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία με τα άλλα παιδιά», δήλωσε η δικηγόρος του 54χρονου συζυγοκτόνου Πάολα Κοκαλάκη στο MEGA για τις σχέσεις με τα παιδιά του.

«Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Νεκταρία απουσίαζε από το σπίτι και δεν τους επισκεπτόταν συχνά» πρόσθεσε.

«Δεν τη δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δολοφονία» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Είδα ένα απολύτως σοκαρισμένο άνθρωπο δεν μπορώ να κρίνω πως ήταν πριν. Με βάση τα όσα είσαι στη δικογραφία δεν υπήρχε εις βάρος του καμία καταγγελία» διευκρίνισε.

«Φυσικά και σοκαρίστηκα, άλλα πολύ γρήγορα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου» δήλωσε για το ρόλο της σε αυτή την υπόθεση.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024