
Η Disney έκανε πάλι το θαύμα της – Τα Χριστούγεννα φέτος τα έφερε ο πιο γλυκός πατριός
Η Disney καταπιάνεται με ένα δύσκολο κοινωνικό θέμα στην πρώτη της διαφήμιση για τα Χριστούγεννα
Η Disney με την καινούργια διαφήμιση που κυκλοφόρησε μας υπενθύμισε ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μεταφέροντας την μαγεία των συγκεκριμένων γιορτών με τον ρεαλισμό του σήμερα.
Το φετινό τρίλεπτο σποτάκι με τίτλο «The Stepdad» αποτελεί ένα μέρος της εορταστικής καμπάνιας της Disney με τίτλο «From Our Family to Yours» για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make a wish».
Είναι η συνέχεια της χριστουγεννιάτικης διαφήμισης του 2020. Ξεκινά δείχνοντας τον αρχιτέκτονα Μάικ να φεύγει από το διαμέρισμα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μαζί με τον σκύλο του και να μετακομίζει στο σπίτι της συντρόφου του, Νικόλ με τα παιδιά της.
Ο Μάικ προσπαθεί να γίνει αγαπητός στην νέα του οικογένεια ως «πατριός», στα πρώτα τους Χριστούγεννα με την βοήθεια του Μίκυ Μάους, της Μίνι, του Ολαφ, του Μπαζ Λαϊτγίαρ του Σπάιντερμαν.
Η καμπάνια υποστηρίζει για ακόμη μία φορά τον συνεργάτη της Disney «Make a Wish», βοηθώντας την φιλανθρωπική οργάνωση να πραγματοποιήσει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Make-A-Wish International», Luciano Manzo, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Disney και χαιρόμαστε που συμμετέχουμε στη φετινή εορταστική εκστρατεία.»
Δείτε το συγκινητικό βίντεο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης επαναπροσδιορίζει τα δικαιώματα των μεταναστών- Η Μελόνι προωθεί το «ιταλικό μοντέλο»
- Bundesliga: Σύγκρουση Άλμπερτ Ριέρα – Λόταρ Ματέους
- Γιατί η Ταϊβάν αποτέλεσε το κεντρικό θέμα στις συνομιλίες Τραμπ-Σι
- Μεντιλίμπαρ: «Ετσι θα κερδίσουμε την ΑΕΚ – Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League»
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague



