
Big Brother – Τριάδα «φωτιά» στον τάκο – Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση
Θα καταφέρει η δοκιμασία του βέτο να αλλάξει τα δεδομένα;
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το live της Παρασκευής. Οι συγκάτοικοι ανυπομονούν αλλά συγχρόνως έχουν και άγχος, καθώς ως είθισται κάποιος θα πει «αντίο».
Ποιος θα είναι αυτός;
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/11) οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Η αποχώρηση της Σαμάνθας την περασμένη Παρασκευή έφερε αναταράξεις κι έτσι η παρέα της έπρεπε να σκεφτεί τον τρόπο που θα ψηφίσει.
Κάθε εβδομάδα οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν διαρκώς και τα κριτήρια ποικίλλουν για τις αρνητικές ψήφους.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν, για αυτήν την εβδομάδα είναι η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος Δούνης και ο Νάσος Ντάλλης.
Μάλιστα, ο Νάσος είχε και μια διαφωνία με την Ευδοκία για τα τρόφιμα.
«Είμαι ο μόνος που σου μιλάω και σου λέω ότι οι τροφές δεν βγαίνουν για όλους. Έλα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα ξεκάθαρα γιατί αφήνει υπόνοιες», της είπε.
- Met Gala: Πως ο γερασμένος Bad Bunny πυρπόλησε το event των Μπέζος – «Ωδή στη θνητότητα»
- Τον έψαχνε 2 χρόνια – Πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου στην Κρήτη
- Euroleague: Το 7ο Final Four του Μπαρτζώκα – Πρώτη φορά με 3-0
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν έφτιαξε μηχανισμό για τη διαχείριση του διάπλου – Κανείς δεν περνάει χωρίς άδεια
- Μονακό – Ολυμπιακός 82-105: Ραντεβού στην Αθήνα
- Επεισόδιο Κωνσταντοπούλου-Πολύζου στην Αθηναϊκή Λέσχη – Πριν το επίσημο γεύμα προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο


