Οι δυο άνδρες διαβάζουν πολλά βιβλία, τα οποία προμηθεύονται από τη βιβλιοθήκη των φυλακών, ενώ έχουν ζητήσει από όσους τους επισκέπτονται να τους φέρουν και άλλα

Στις φυλακές Τρίπολη περνούν με παρόμοιο τρόπο τον χρόνο τους οι δύο προφυλακισμένοι Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης, οι οποίοι αφιερώνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους στην ανάγνωση βιβλίων.

Οι δυο άνδρες διαβάζουν πολλά βιβλία, τα οποία προμηθεύονται από τη βιβλιοθήκη των φυλακών, ενώ έχουν ζητήσει από όσους τους επισκέπτονται να τους φέρουν και άλλα.

Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής «Το Πρωινό», η μεταχείριση μέσα στη φυλακή δεν είναι διαφορετική για τους δύο κρατούμενους, οι οποίοι ακολουθούν το πρόγραμμα πιστά, τόσο όσον αφορά στον προαυλισμό τους όσο και στο φαγητό.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι την επόμενη της 27ης Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχθηκε επίσκεψη από τον αδερφό του, ο οποίος του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή.

Πιο μοναχικός ο Φιλιππίδης

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, πιο μοναχικός από τον Λιγνάδη φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε σχέση με τις συναναστροφές του.

Τον ηθοποιό έχουν επισκεφθεί τόσο η σύζυγος όσο και ο γιος του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, και οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να πάνε σε δίκη πολύ πριν ολοκληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισής τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr