
Γρηγόρης Στάμκος – Θετικός στον κοροναϊό ο δήμαρχος Πέλλας
Ο κοροναϊός «χτύπησε» την πόρτα του Γρηγόρη Στάμκου, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.
Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook. Ο κ. Στάμκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον του κόσμου και τις ευχές, ενώ πρόσθεσε ότι επειδή είναι εμβολιασμένος, έχει μεγάλες πιθανότητες να μην νοσήσει βαριά.
Η ανάρτησή του
«Ήρθε η ώρα να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κοροναϊός. Θα αναγκαστώ να μείνω μακριά από το Δημαρχείο για λίγες μέρες, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σύντομα κοντά στους συνδημότες και τους συνεργάτες μου.
Δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από τον δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Να μην ανησυχείτε -έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα.
Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς. Να είμαστε πάντα καλά!».
- Χανταϊός: Ευρωπαϊκά κράτη στέλνουν αεροσκάφη για την εκκένωση των πολιτών τους από το κρουαζιερόπλοιο
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

