Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκλάσνερ – «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Γκλάσνερ – «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάσνερ, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, ενώ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των Πειραιωτών στο φαληρικό γήπεδο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάσνερ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Γ. Καραϊσκάκης (4/11, 19:45), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο φαληρικό γήπεδο οι οπαδοί των Πειραιωτών. Ο Ολιβερ Γκλάσνερ αναφέρθηκε επίσης στις απουσίες που έχει η Άιντραχτ, με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόστιτς, Χρούστιτς, Πασιένσια και Λενς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις απουσίες: «Λείπουν οι Κόστιτς και Χρούστιτς, όπως και ο Πασιένσια με τον Λενς, αλλά έχουμε ξανά μαζί μας τον Ρόντε κι αυτό είναι καλό»

Για τον τραυματισμό του Κόστιτς: «Έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν ξέρουμε αν θα παίξει και στο επόμενο ματς. Ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε και όχι με αυτούς που απουσιάζουν, άρα θα δούμε κάποια σχήματα ώστε να παίξουμε χωρίς τον Κόστιτς. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα εξελιχθεί η πορεία του τραυματισμού του»

Για το παιχνίδι στην Ελλάδα και το επόμενο στο πρωτάθλημα: «Μπορούμε να νικήσουμε ή να χάσουμε και στα δύο ματς. Εμείς ασχολούμαστε τώρα μόνο με τον Ολυμπιακό. Θεωρητικά μπορούμε να χάσουμε και τα…δεκαπέντε παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά τότε θα το συζητήσουμε. Πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία ομάδα Champions League όπως είναι η Λειψία και τώρα ήρθαμε στην Ελλάδα για τη νίκη»

Για την κριτική που δέχεται και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ήμασταν δύο μήνες αήττητοι, νικήσαμε την Μπάγερν, νικήσαμε τον Ολυμπιακό που δεν είχε ήττα από άλλη ομάδα, σίγουρα δεν είχαμε σταθερότητα κι αυτό είναι ευθύνη των παικτών και δική μου. Θέλουμε τη νίκη αύριο για να βοηθηθούμε και από πλευράς αυτοπεποίθησης. Ξέρουμε πώς θα παίξουμε, είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να νικήσουμε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, με πολύ θερμή έδρα και καλούς παίκτες. Η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή, αλλά μπορούμε να νικήσουμε όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για τη νίκη που θα φέρει σίγουρα την πρόκριση: «Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε, κάτι που είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει από την τέταρτη αγωνιστική, αλλά αυτό είναι ένα εξτρά κίνητρο. Φυσικά θέλουμε και την πρώτη θέση, καθώς το χειμώνα δεν θα έχουμε υποχρεώσεις και αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο».

Τους παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκπροσώπησε ο Έρικ Ντουρμ, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε έρθει για τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την πρώτη ή έστω τη δεύτερη θέση στον όμιλο», δήλωσε στην αρχική τοποθέτησή του.

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζω την ατμόσφαιρα ως παίκτης της Μπάγερν, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη έδρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, άλλωστε γι΄αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο από παιδιά»

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024