Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – «Μπήκε» ο Μπουχαλάκης για Άιντραχτ

Ολυμπιακός – «Μπήκε» ο Μπουχαλάκης για Άιντραχτ

Ο διεθνής μέσος συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άιντραχτ – Σίγουρα εκτός αποστολής ο Καρμπόβνικ.

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης για το Europa League πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι προπονούνται υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση.

Ο διεθνής μέσος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης, για την αυριανή αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα (4/11, 19:45), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο έμπειρος χαφ δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Όπως φαίνεται όμως από τα πλάνα που δίνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από την αποψινή προπόνηση, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών για το ματς με την Άιντραχτ. Ο 28χρονος άσος φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 907 λεπτά συμμετοχής.

Σε αντίθεση με τον Ανδρεά Μπουχαλάκη, σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο Μίκαλ Καρμπόβνικ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. «Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες. Θα δούμε την κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά τη σημερινή προπόνηση. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να του δώσουμε αυτό το περιθώριο, για να δούμε εάν μπορεί να συμπεριληφθεί. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν θα είναι στην αποστολή ο Καρμπόβνικ. Θα είναι η μοναδική μας σίγουρη απουσία», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός το μεσημέρι της Τετάρτης (3/11).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024