Κοροναϊός – Διασωληνώθηκε έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα – Είναι ανεμβολίαστη
Η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο. Διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Μάχη» με τον κοροναϊό δίνει, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας 40χρονη έγκυος, που διασωληνώθηκε.
Η γυναίκα, η οποία είναι νοσηλεύτρια και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωση της, όπως μεταδίδει η ertnews. Από την εξέλιξη της κατάστασης θα κριθεί, εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή και να “πάρουν” το έμβρυο.
Διασωλήνωση και για 20χρονο
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διακομίζεται και 20χρονος από την Καρδίτσα και οι γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στη διασωλήνωση του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Ο καθηγητής Παθολογίας Γιώργος Νταλέκος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων, που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας και τόνισε χαρακτηριστικά «με έναν τόσο μεταδοτικό ιό και τόσο χαμηλά εμβολιαστικά επίπεδα στη περιοχή μας, τα μέτρα δεν θα αποδώσουν».
Ο κ Νταλέκος τόνισε με έμφαση πως είναι επιτακτική η ανάγκη για λήψη μέτρων που θα περιορίσουν την κινητικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει επιβολή νέου lock down.
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
- Οι Μπέκαμ κάνουν χοντρό ταμείο – Αποκαλύφθηκε η τεράστια περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια
- Ιαπωνία: Φοβάται την έλλειψη νάφθας – Τι είναι και γιατί ανησυχούν οι άνθρωποι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442