Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O oίκος Gucci διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό fashion show με.. το μισό Hollywood

O oίκος Gucci διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό fashion show με.. το μισό Hollywood

To fashion show του Gucci θύμιζε πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί!

Ο oίκος Gucci ντύθηκε.. Hollywood για την πασαρέλα του Love Parade fashion show.

Το φαντασμαγορικό show έγινε στην διάσημη Hollywood Boulevard και μάλιστα ο οίκος Gucci είχε για μοντέλα του τους πιο διάσημους αστέρες του Hollywood!

Mερικοί από αυτούς που περπάτησαν ντυμένοι με τις τελευταίες δημιουργίες του οίκου Gucci ήταν ο Jared Leto, o Macaulay Culkin, η Jodie Turner Smith, o Jeremy Pope, η Grace Johnson, o Κοdi Smit-Mcphee, η Μiranda July, η Phoebe Bridgers, o St Vincent, o Steve Lacy και η ακτιβίστρια Janaya Khan.

To show είχε περίπου 600 καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν η Miley Cyrus, η Lizzo, η Βillie Eilish, η Salma Hayek, ο Tyler, the Creator, Tracee Ellis Ross, ο διευθυντής του οίκου Ridley Scott, ο Thomasin McKenzie, η Selma Blair, η Serena Williams, ο James Corden, η Dakota Johnson, η Olivia Wilde, η Gabrielle Union, ο Dwayne Wade, η Zaya Wade, ο Steven Yeun, ο Jimmy Iovine, η Liberty Ross, η Jennifer Tilly, ο EJ Johnson, η Cookie Johnson, ο Jeremy O. Harris, η Anjelica Huston, η Diane Keaton, η Natasha Lyonne, ο Joel Edgerton, η Florence Welch and η Camila Morron.

Σε ανακοίνωσή του ο οίκος Gucci είπε ότι οι εορτασμοί και η κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 είναι εμπνευσμένοι από την μητέρα του δημιουργού Michelle, ο οποίος αφιέρωσε όλη του την δουλειά στην μητέρα του που δούλευε βοηθός σε μια εταιρεία παραγωγής στην χώρα καταγωγής του, στην Ιταλία.

«Θυμάμαι όλες τις ιστορίες που μου έλεγε, τις λεπτομέρειες, την λάμψη αυτής της μαγικής βιομηχανίας. Υπήρχε η αλαβάστρινη επιδερμίδα της Marilyn Monroe, η διάφανη φωνή της. Υπήρχαν τα μαύρα σατινέ γάντια της Rita Hayworth και τα μεταξένια μαλλιά της Veronica Velvet. Όλα ήταν παραμυθένια.» είπε ο δημιουργός Μichele.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024