Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου.
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου δήλωσαν 158 βουλευτές, ενώ 139 βουλευτές ψήφισαν «κατά».
Αντίστοιχη πλειοψηφία συγκέντρωσε και το άρθρο 67 του νομοσχεδίου, που εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε υπουργό για την έκδοση υπουργικών αποφάσεων, οι οποίες θα ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.
Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, μάλιστα, υπέβαλε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας και για το άρθρο 67.
Από το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, προκύπτει ότι το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές «πέρασε» με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών