Λάρισα – Ο διευθυντής κλινικής κοροναϊού καταρρέει μπροστά στις κάμερες από κούραση
Ο διευθυντής κλινικής κοροναϊού στο νοσοκομείο της Λάρισας καταρρέει από κούραση, την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ
Το περιστατικό στη Λάρισα που αποτυπώθηκε στις κάμερες, αντικατοπτρίζει την εξουθένωση του υγειονομικού προσωπικού στη χώρα, που εδώ και τόσους μήνες δίνει τη μάχη με τον κοροναϊό. Ο διευθυντής της κλινικής Covid στο νοσοκομείο της Λάρισας, Γιάννης Γκαμπράνης, κατέρρευσε την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ.
Την ώρα που μιλούσε σταμάτησε, και ενημέρωσε τους ανθρώπους που ήταν εκεί πως δε μπορεί να συνεχίσει γιατί είναι πάρα πολύ κουρασμένος.
Αμέσως υποβασταζόμενος κάθεται σε ένα σκαλί, και φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι σε άσχημη κατάσταση από την κούραση.
Ενδεικτικό του φόρτου εργασίας με τα περιστατικά covid, αλλά και των κενών που γιατροί και νοσηλευτές πασχίζουν να καλύψουν με όσες δυνάμεις έχουν.
Δείτε το βίντεο
- Συνταγή: Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτέδες
- Οι αλλαγές που έρχονται σε επιδόματα κυοφορίας και λοχείας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442