
«Πετάει» για Κατάρ η Μπαρτσελόνα και κλείνει τον Τσάβι
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η υπόθεση του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια και αυτήν τη στιγμή απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.
Και όπως φαίνεται, αυτό δε θα αργήσει και πολύ.
Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με μπροστάρη τον Λαπόρτα, θα ταξιδέψει στο Κατάρ μέσα στην εβδομάδα, ώστε να τελειώσει οριστικά τη συμφωνία με την Αλ Σαντ και τον Τσάβι.
Στόχος των Μπλαουγκράνα είναι να ανακοινώσουν τον 41χρονο πριν από το τέλος της εβδομάδας, με τον Τσάβι να μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ισπανός θα κάτσει στον πάγκο των Μπλαουγκράνα κόντρα στην Εσπανιόλ στις 20/11, μετά τη διακοπή.
(?) Barcelona is aiming to close the signing of Xavi this week, possibly on Thursday — hence, the likes of Joan Laporta, Yuste and Alemany will be traveling to Qatar either from Kyiv or on Wednesday from Barcelona. @ffpolo #FCB ???
— Reshad Rahman ✆ (@ReshadRahman_) November 1, 2021
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις


