Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμετανόητος και προκλητικός ο Τάσος Ξιαρχό - «Η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»

Αμετανόητος και προκλητικός ο Τάσος Ξιαρχό – «Η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»

Με ανάρτηση του στα social media καταφέρεται εναντίον της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος με ανάρτηση του στα social media καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλας.

Στο στόχαστρο του βρέθηκε η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα για την οποία ανέφερε «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του.

Νωρίτερα, ο χορογράφος  έδωσε σημεία ζωής ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok το οποίο κατέβασε στη συνέχεια, δείχνοντας ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

Ο χορογράφος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας για την ανεύρεση του έδωσε σημεία ζωής με ένα βίντεο στο TIkTok όπου καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα  προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Προσβλητικά σχόλια

 Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φορούσε και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Οι followers του αμέσως τον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Σήμερα, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δεν άφησαν αυτό που συνέβη να πέσει κάτω. Έβαλαν τις ρίγες τους και κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στον χορογράφο, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα

«Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί»

Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στο «Πάμε Δανάη!» με ριγέ μπλούζε και είπε τα εξής: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», κατέληξε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024