Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ξιαρχό - Η πρώτη απάντηση της Μαίρης - «Δεν με καλύπτει η συγγνώμη»

Τάσος Ξιαρχό – Η πρώτη απάντηση της Μαίρης – «Δεν με καλύπτει η συγγνώμη»

Η κοπέλα που δέχτηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό λύνει τη σιωπή της

«Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του;»

Η κοπέλα που βρέθηκε στο στόχαστρο του Τάσου Ξιαρχό και σχολιάστηκε για το ντύσιμο και τα κιλά της απαντάει πρώτη φορά για το περιστατικό.

Η Μαίρη, δέχτηκε την κοροϊδία του χορογράφου και της φίλης του επειδή φορούσε οριζόντιες ρίζες και σύμφωνα με εκείνον της προσέθεταν βάρος. Το βίντεο στο οποίο φαίνεται κανονικά το πρόσωπο της κοπέλας έκανε το γύρο του διαδικτύου με δεκάδες χρήστες να κατακεραυνώνουν τον Ξιαρχό.

Η κοπέλα απάντησε με μήνυμα στον χορογράφο και σήμερα έλυσε την σιωπή της στο Πρωινό μου.

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία. Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν» ανέφερε η ίδια.

Η Μαίρη υποστήριξε ότι δεν θέλει να κινηθεί νομικά ούτε επιδιώκει τη δημοσιότητα. «Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024