Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος - Η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση - Τι είπε για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ

Λοβέρδος – Η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση – Τι είπε για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για το πώς χρειάζεται να κινηθεί από εδώ και πέρα το ΚΙΝΑΛ, ενώ σημείωσε ότι το Κίνημα μπορεί να υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του.

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Όσο ο Μητσοτάκης έχει απέναντί του τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τον Τσίπρα και επικρατεί. Έχω υποσχεθεί ότι εάν οι πολίτες με προτιμήσουν, η παράταξη μας θα υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις της και εμείς θα γίνουμε δύναμη εξουσίας και ο προοδευτικός πρωταγωνιστής της χώρας», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη και στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTv.

Απέκλεισε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Επεσήμανε ακόμη ότι «εκδοχή συντηρητικής συγκυβέρνησης δεν τίθεται από κανέναν. Τίθεται όμως από ορισμένους σενάριο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν εκλεγώ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε επίσης ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα. «Εμείς πιστεύουμε στις ανοικτές διαδικασίες. Εάν προτιμηθώ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα μέλη μας θα συμμετέχουν στις αποφάσεις με άμεσα και γρήγορα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα», είπε συγκεκριμένα.

Αναφορικά με τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά και επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που εκλέγει από το 2004 πρόεδρο με την πιο ανοικτή διαδικασία. Όπως χαρακτηριστικά είπε «στις 5 Δεκεμβρίου ψηφίζουν τα μέλη μας και όλοι οι φίλοι μας. Όποιος θέλει να ψηφίσει έρχεται και είτε εγγράφεται ως μέλος είτε ψηφίζει ως φίλος με την αστυνομική του ταυτότητα. Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά για μια καλύτερη Ελλάδα».

Για τη Φώφη Γεννηματά

Ιδιαιτέρως ανθρώπινη ήταν και η στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μιλώντας μάλιστα για τη συνεργασία τους αποκάλυψε ότι με εξαίρεση τη συζήτηση που είχαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όλες οι άλλες συζητήσεις τους γίνονταν σε κλίμα γρήγορης συνεννόησης και η διάρκεια τους δεν ξεπερνούσε το ενάμισι λεπτό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024