Θεσσαλονίκη – Πήγε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και τράκαρε – Στη συνέχεια συνελήφθη
Ένας 41χρονος δεν θέλησε να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο, τράκαρε και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες. Τώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος. Γιατί δεν σταμάτησε.
Φρουρούμενος νοσηλεύεται προληπτικά άνδρας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς χθες το απόγευμα προσπάθησε με το όχημά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί προσκρούοντας σε πινακίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για Έλληνα πολίτη σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για ληστεία και κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Το απόγευμα του Σαββάτου καθώς κινούταν στην περιοχή του Δενδροποτάμου σε σήμα στάσης που του έγινε για αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, στον κόμβο της Σίνδου, απενεργοποίησε τα φώτα πορείας προκειμένου οι αστυνομικοί να χάσουν την οπτική επαφή μαζί του.
Αργότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα ακινητοποιημένο σε τσιμεντένια βάση φωτεινής πινακίδας πρατηρίου υγρών καυσίμων, απεγκλώβισαν τον ύποπτο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας

