Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα με τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη - Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα με τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου

Το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή στον 47χρονο ντελιβερά που έχασε τη ζωή του ενώ έστριψε τον δρόμο ενώ άναψε πράσινο

Ο 47χρονος ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση με το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο 20χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ πέρασε τρία κόκκινα φανάρια. Ακόμα όπως έγινε γνωστό δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του MEGA ο 20χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του θείου του, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Παπανδρέου της Θεσσαλονίκης και παραβίασε τρεις κόκκινους σηματοδότες. Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δύο παιδιών έστριψε από τη Μαρτίου στη Λεωφόρο Παπανδρέου έχοντας αναμμένο τον πράσινο σηματοδότη.

Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

«Πέρασε με κόκκινα το Audi. Ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το παλικάρι ανέβαινε από εδώ. Κατέληξε εδώ…διέλυσε τέσσερα αυτοκίνητα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει στα γύρω στενά, ωστόσο οι περαστικοί τον σταμάτησαν και γύρισε πίσω στον τόπο του δυστυχήματος όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Τραγική ειρωνεία – Η 16χρονη κόρη του είδε το δυστύχημα

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 16χρονη κόρη του 47χρονου, την ώρα που έγινε το δυστύχημα ήταν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί ότι το θύμα ήταν ο πατέρας της.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 20χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου. «Κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε δίπλωμα και ήταν σε κόντρα», δήλωσε κάτοικος της περιοχής. Ο 20χρονος κρατείται στην τροχαία της Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η μητέρα του ντελιβερά

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Αφήνει πίσω του δύο παιδιά

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», ανέφερε η μητέρα του στο newsit.gr

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024