
Μακεδονικός και Ποσειδώνας Μηχανιώνας τίμησαν τη μνήμη του Τσουμάνη
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μακεδονικό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, οι παίκτες των δύο ομάδων απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νίκο Τσουμάνη.
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και μέλη του προπονητικού και τεχνικού επιτελείου του Μακεδονικού, ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Παυλάκος και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παύλος Ανδρώνης, απέτισαν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νίκο Τσουμάνη.
Ο ένας μετά τον άλλον άφησαν λευκά τριαντάφυλλα πάνω στη φανέλα με το όνομα του, δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων.
Δείτε παρακάτω τις εικόνες:
- Τζόλης μετά τις υπογραφές με την Άρσεναλ: «Πάντα… πεινασμένος για να σκοράρω»
- Συναγερμός στον Άρειο Πάγο: Καπνοί στο υπόγειο του κτιρίου
- Γιώργος Σταυριανός: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και ακαδημαϊκός
- Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας – Κύπρου ο Στ. Ντογιάκος
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 900 εκατ. ευρώ στη Google – Moνοπωλιακές πρακτικές σε αναζήτηση και Play Store



