Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιεράπετρα - Αποκλειστικές μαρτυρίες - «Τη σκότωσε λόγω της απόρριψης - Την τυραννούσε»

Ιεράπετρα – Αποκλειστικές μαρτυρίες – «Τη σκότωσε λόγω της απόρριψης – Την τυραννούσε»

Η γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, ενώ πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τα κίνητρα του δράστη.

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» φέρνει «στο φως» αποκλειστικές μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το ζευγάρι.

Πώς πείστηκε να μην αυτοκτονήσει ο δράστης

«Βρεθήκαμε πρώτοι στο σημείο. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 07.30 το πρωί, όταν ο πρώην σύζυγος μαχαίρωσε με τουλάχιστον 8 μαχαιριές την πρώην γυναίκα του, και μητέρα 4 παιδιών. Η ταφή της θα γίνει σήμερα στη Μεσαρά Ηρακλείου. Μετά το έγκλημα ο δράστης πήγε σε απόκρημνο σημείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει», εξήγησε η Κατερίνα Μαρκάκη, δημοσιογράφος στο lasithiradio.gr.

«Ο μεγαλύτερος γιος ενημερώθηκε από τον πατέρα και δράστη ότι σκότωσε τη μητέρα του και πήγε στο σημείο. Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για να μεταπείσουν τον δράστη να μην αυτοκτονήσει. Του έλεγαν ότι η 48χρονη ήταν στη ζωή ώστε να τον μεταπείσουν. Η διαπραγμάτευση κράτησε τελικά 8 ώρες. Ο δράστης έλεγε ότι θέλω να αυτοκτονήσω, δεν θέλω να πάω στη φυλακή. Η Αστυνομία κατάφερε με διπλωματία να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Λίγο πριν το τέλος της διαπραγμάτευσης, ο δράστης έκανε με το μαχαίρι κάποιες αμυχές στο χέρι του και κατά κάποιες πληροφορίες και στο στέρνο του. Βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος. Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι θέμα ωρών το να εξέλθει. Χθες από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο απαγορεύτηκε η είσοδος σε κάθε οικείο του πρόσωπο», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία εναντίον του»

Τραγική φιγούρα και η μητέρα της 48χρονης, μια 90χρονη γυναίκα, που της είπαν ότι η κόρη της «έφυγε» από παθολογικά αίτια. «Βρισκόμαστε κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Ήταν σε διάσταση, δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές. Στην προσπάθεια που έκανε το θύμα να φτιάξει τη ζωή της τον τελευταίο καιρό, ο δράστης είχε εκφράσει τον εκνευρισμό του και εξαπέλυσε απειλές.

Πληροφορίες από ανθρώπους κοντά στο δράστη αναφέρουν ότι ο δράστης είχε εκνευριστεί επειδή η 48χρονη φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με φίλο του, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία επίσημη για κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη ή για απειλές εκ μέρους του», εξήγησε η Μίρκα Οικονομοπούλου, δημοσιογράφος της τηλεόρασης Creta.

Όπως τόνισε σε αυτό το σημείο η Κατερίνα Μαρκάκη: «Και εχτές το πρωί μάς τηλεφωνούσε κόσμος και έλεγαν ότι είχε πει ότι θα τη σκοτώσει. Το είχε πει σε αρκετό κόσμο. Φάκελος στην Αστυνομία για την υπόθεση δεν είχε ανοίξει ποτέ, δεν υπήρξε ποτέ κάποια καταγγελία.

Φίλη 48χρονης – Αποκλειστική μαρτυρία: «Λόγω της απόρριψης τη σκότωσε – Την τυραννούσε»

«Αυτός δεν δούλευε. Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δεν γίνεται και πώς θα βρει δουλειά εκεί. Το ήξερα ότι είχε πάει σε ενοικιαζόμενο να μείνει, αλλά ενδιαφερόταν για το σπίτι. Αυτός ήταν οδηγός. Είχε χρεωθεί η νταλίκα του, την πήρε η τράπεζα κάποια στιγμή. Μετά δούλεψε για λίγο διάστημα. Αυτός δεν πλήρωνε τίποτα, απλά έμενε εκεί», είπε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της αδικοχαμένης 48χρονης.

«Λόγω της απόρριψης έφτασε εκεί. Στην Ιεράπετρα είναι παράξενοι οι άνθρωποι. Είχε δει κάποια πράγματα εκείνη, ότι είχε πάει με άλλη αυτός και εκείνη το είχε ανακαλύψει. Υπήρχαν πολλά προσωπικά θέματα. Όλοι ήξεραν ότι είχε πρόβλημα με εκείνον, αλλά κανείς δεν βοηθούσε. Έπρεπε να την τραβήξουν να φύγει από εκείνον. Μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε ο σύζυγος μια κληρονομιά και ότι μετά θα τα ξεκαθάριζαν όλα. Αυτό της είπε. Κάποια στιγμή που πήρε την κληρονομιά θυμήθηκε να τη σκοτώσει; Μια ζωή θέατρο έπαιζε αυτός, την τυραννούσε», πρόσθεσε η ίδια.

Καταγγελίες: Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, είχε θέματα με το αλκοόλ

«Υπάρχουν καταγγελίες ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, και μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία. Το θύμα μέσα από αναρτήσεις της φαίνεται ότι είχε υποστεί κάποιες συμπεριφορές στις οποίες ήθελε να βάλει τέλος», τόνισε η Μίρκα Οικονομοπούλου.

Συγχωριανή θύματος: «Αυτός δεν ήταν καλός άνθρωπος – Σιγά μην αυτοκτονούσε»

«Τον ξέραμε από μακριά. Δούλευε εποχιακά ως οδηγός. Αυτός δεν ήταν καλός άνθρωπος. Η γυναίκα αυτή δούλευε παντού για ένα μεροκάματο. Ξέραμε ότι ήταν χωρισμένοι από παλιά, τους βλέπαμε μαζί, τον βοηθούσε. Έχουμε συγκλονιστεί. Σιγά μην αυτοκτονούσε», ανέφερε αποκλειστικά στο MEGA συγχωριανή του 48χρονου θύματος.

«Είχε πάει σε ψυχιατρική κλινική – Τον παρακολουθούσε γιατρός»

«Ήξερα ότι είχαν χωρίσει και δεν είχα ακούσει ότι ήθελε να κάνει κάτι κακό. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε είχα αναφερθεί σε κάτι. Είχαν χωρίσει περίπου ένα χρόνο. Είχε πάει σε ψυχιατρική κλινική, τον παρακολουθούσε γιατρός, επειδή δεν ένιωθε καλά μετά τον χωρισμό. Τον θείο μου τον είδα τελευταία φορά εχτές το μεσημέρι. Ο θείος μου δούλευε σε τουριστικά λεωφορεία. Τον χειμώνα δουλεύει σε κάποιες εταιρίες, ασχολείται με νταλίκες και δούλευε ως οδηγός. Δεν είχα ακούσει ποτέ για ξυλοδαρμό, ούτε από τη θεία ούτε από τον θείο μου. Η θεία μου ήταν ήρεμος άνθρωπος, δεν είχαμε πολλές σχέσεις», αποκάλυψε στο MEGA ανιψιός του θύτη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024