Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαϊκές αγορές - Αντιδράσεις από Πατούλη και Τζιτζικώστα στο νομοσχέδιο Γεωργιάδη

Λαϊκές αγορές – Αντιδράσεις από Πατούλη και Τζιτζικώστα στο νομοσχέδιο Γεωργιάδη

Επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές απέστειλε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο και τις λαϊκές αγορές έστειλε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Πατούλης χαρακτηρίζουν «ανεφάρμοστες» τις προβλέψεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου, ειδικά εκείνες που αφορούν σε ζητήματα λειτουργίας των λαϊκών αγορών μέσω των Αναπτυξιακών Οργανισμών των Περιφερειών Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, και προτείνουν την ίδρυση αυτοτελούς νομικού προσώπου από την Περιφέρεια για τη διαχείριση των ζητημάτων των λαϊκών αγορών.

Αντιδράσεις από εμπόρους και παραγωγούς

Αντιδράσεις για τις προωθούμενες αλλαγές στις λαϊκές αγορές έχουν εκφράσει έμποροι και παραγωγοί μέσω της Γενικής Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας. Όπως υποστηρίζουν το νομοσχέδιο ευνοεί την μετατροπή των αδειών παραγωγού σε άδειες πωλητή, και με αυτόν τον τρόπο εκτοπίζονται οι αγρότες – καλλιεργητές.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024