Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαδόπουλος - Το τραγούδι που έχει «πάρει πίσω» από τραγουδιστή

Γιώργος Παπαδόπουλος – Το τραγούδι που έχει «πάρει πίσω» από τραγουδιστή

Στο πλατό της εκπομπής MEGA Star βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Γιαννιά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Νιώθω πολύ ωραία με το Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια. Ο Γιώργος άκουγα από φίλους και συναδέλφους ότι με ζήλευε και θαύμαζε αυτό που κάνω», είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Παπαδόπουλος για το συνάδελφο του Γιώργο Γιαννιά.

«Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι πολύ καλός τραγουδιστής και είμαστε μια φοβερή ομάδα, με τη Χριστίνα Σάλτη Κώστας Ορφανίδη που ολοκληρώνουν το σχήμα», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει ποτέ για τραγούδι που έγραψε και ο τραγουδιστής απάντησε πως «έχω μετανιώσει για τραγούδι που έχω γράψει για κάποιον και από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο του. Με έκανε να το πάρω πίσω και το τραγούδι κυκλοφόρησε με άλλον τραγουδιστή. Με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Γενικά οι τραγουδιστέ είμαστε λίγο στην κοσμάρα μας» είπε ο τραγουδιστής.

«Δε θα αποκαλύψω ποιος είναι αλλά είμαστε φίλοι περνάμε τέλεια, αλλά δε θα ξανασυνεργαστούμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Έχω πάρα πολλά τραγούδια στο συρτάρι, που έχουν γραφτεί για συγκεκριμένο καλλιτέχνη , δεν τους ταίριαξαν», δήλωσε ο τραγουδιστής αποκαλύπτοντας πως το τραγούδι «Αεράκι» το είχε στο συρτάρι του για 8 χρόνια μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή και να το τραγουδήσει η Ελένη Φουρέιρα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024