Ελευθερία Ρήγου – Ο Φιλιππίδης ήταν ένα λούτρινο αρκουδάκι, που μας έκανε να γελάμε, και έγινε γκρέμλιν»
Στη Σίσσυ Μενεγάτου και στην On Time και μίλησε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ρήγου και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους.
Η ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου σε μια συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα ON Time, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά “C’est la vie”.
Περίμενε να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή;
«Όχι, τα έχασα» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ρήγου.
«Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα; Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους.
Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό» πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.
«Θεωρώ πολύ θετικό πλέον ότι επικοινωνούμε αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι χρέος μας να απομονώσουμε αυτά τα άτομα και να υπερασπιστούμε τα θύματα. Όμως αυτά δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο θέατρο. Δυστυχώς συμβαίνουν παντού. Ελπίζω όλη αυτή η εξωστρέφεια να μας βγει σε καλό και να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον» κατέληξε η Ελευθερία Ρήγου.
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια



