
Νέος πρόεδρος της Superleague ο Μποροβήλος
Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της Superleague μέχρι το καλοκαίρι, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη.
Στη θέση του προέδρου της Super League μέχρι το προσεχές καλοκαίρι επιστρέφει ο Γιώργος Μποροβήλος, καθώς επισημοποιήθηκε η ανάληψη της προεδρίας της Λίγκας από τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης.
Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ο Μποροβήλος ήταν ο μοναδικός για να τον διαδεχτεί, μιας και ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν κατέβηκε ως υποψήφιος και όπως ήταν λογικό εκλέχθηκε παμψηφεί στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.
Συνολικά ο Μποροβήλος πήρε 15 ψήφους, αφού εκτός από τις 14 ομάδες ψηφίστηκε και από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης θα μείνει στην προεδρία της Λίγκας μέχρι το καλοκαίρι, επιστρέφοντας μάλιστα μετά από έξι χρόνια στη συγκεκριμένη θέση.
- Λάρισα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που φορτηγό παρασύρει μεταλλική γέφυρα και καταλήγει σε μάντρα επιχείρησης
- Κρήτη: Στον ανακριτή η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφός της για την κακοποίηση της 3χρονης στα Χανιά
- Τζον Τραβόλτα: Δηλώνει ότι ο μπερές που δεν αποχωρίζεται, τον έβαλε στις λίστες των πιο καλοντυμένων
- Βίντεο-σοκ: Ποδηλάτης άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα οδηγό και την γρονθοκόπησε στη μέση του δρόμου
- Κρήτη: Τα «χαμένα» 4 λεπτά και οι φωνές – Τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Δασκαλάκη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς αποκαλύφθηκαν τα κυκλώματα – Τα στοιχεία από την επιχείρηση «Θερισμός» του ελληνικού FBI

