Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κρήτη - Την ακινητοποίησε και άρχισε να τη μαχαιρώνει - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Γυναικοκτονία στην Κρήτη – Την ακινητοποίησε και άρχισε να τη μαχαιρώνει – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στη δημοσιότητα σοκαριστικές πληροφορίες για το έγκλημα

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στη δημοσιότητα σοκαριστικές πληροφορίες για το έγκλημα.

Σύμφωνα με αυτές, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν στην ιστοσελίδα radiolasithi.gr πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η περιγραφή της υπεύθυνης των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ιεράπετρα συγκλονίζει. «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7: 30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει» λέει στο «Πρώτο Θέμα».

«Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας τής είπε ‘είχαμε προηγούμενα» υποστηρίζει.

Απειλεί να αυτοκτονήσει ο δράστης

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας, και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό.

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλούνται τα παιδιά του, λέγοντάς του πως δεν θέλουν να μείνουν ορφανά κι από τους δυο γονείς και θέλουν να ζήσει.

Στο σημείο βρίσκονται και η Αστυνομία Ιεράπετρας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Έντονοι καυγάδες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες.

Μάλιστα, η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο γύρω στις 8:30 το πρωί πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντάς τη θανάσιμα.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, εδώ και μήνες που το ζευγάρι είχε χωρίσει, η γυναίκα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον 54χρονο, ο οποίος πήγε εκεί που η γυναίκα διέμενε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024