Την παράταση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ από τους αγρότες, η οποία λήγει σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2021, ζητάει η ΠΕΠΤΕΓ με επιστολή της προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό. Η ΠΕΠΤΕΓ στην επιστολή αναφέρει στους δύο υπουργούς ότι εκτός της […]

Την παράταση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ από τους αγρότες, η οποία λήγει σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2021, ζητάει η ΠΕΠΤΕΓ με επιστολή της προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.

Η ΠΕΠΤΕΓ στην επιστολή αναφέρει στους δύο υπουργούς ότι εκτός της πανδημίας που ταλαιπωρεί την παγκόσμια και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία και οικονομία , το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταστροφές του πρωτογενούς τομέα από τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαγιές) είναι πάρα πολύ σημαντικές. Επομένως, «θεωρούμε πως πρέπει η ελληνική πολιτεία να δώσει μια νέα παράταση, ώστε να ρυθμίσουν οι ενδιαφερόμενοι τις εκκρεμότητες, που σχετίζονται με την διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr