Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, σκοράροντας το νικητήριο καλάθι του αγώνα.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος, επισημαίνοντας ότι η νίκη μετρά και όχι ο τρόπος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Έχω πετύχει και άλλα τελευταία σουτ, αλλά και έχω αστοχήσει. Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ. Έπρεπε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε εύκολα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο και αγχωθήκαμε.

Αυτό που είπα και στους συμπαίκτες μου, είναι ότι τον Μάιο κανείς δεν θα θυμάται πως νικήσαμε, αλλά αν θα είμαστε στα πλει οφ και θα διεκδικούμε πρόκριση στο φάιναλ φορ. Η νίκη μετρά και όχι ο τρόπος που ήρθε. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για να κερδίσει και εντός και εκτός έδρας, ώστε να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Η ομάδα έχει τα κατάλληλα υλικά. Ψωνίσαμε από το πρώτο ράφι της αγοράς. Ουόκαπ, Ντόρσει και Φαλ είναι πρώτης γραμμής παίκτες. έχει πολύ δρόμο μπροστά μας, ενώ σίγουρα έχει θετική επίδραση η συμμετοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί χτίζουμε χαρακτήρα ως ομάδα και ρόλους».

Για τη σύγκριση των δυο τελευταίων άστοχων σουτ του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Στην Βαρκελώνη, δεν είχα τον ίδιο χρόνο. Σήμερα, σέταρα την επίθεση και είδα τον χρόνο. Οργάνωσα αυτό που έκανα. Στην Βαρκελώνη, έπρεπε να ευστοχήσω στο προτελευταίο σουτ».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024