Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου από τις 10:00 οι τοίχοι περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης μετατρέπονται σε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό καμβά! To Trackside Festival έρχεται να δώσει χρώμα και νέα πνοή στο γήπεδο ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 70 graffiti artists.

Ακολουθώντας το παράδειγμα από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης δίνει χώρο στους καλλιτέχνες, ώστε να δημιουργήσουν και ν’ αλληλοεπιδράσουν με την πόλη και τους κατοίκους της, σε ένα αισθητικό και καλλιτεχνικό πλαίσιο, αποτρέποντας έτσι την “άναρχη” δημιουργία graffiti καθώς και την “οπτική ρύπανση.

Το Trackside Festival γίνεται στα πλαίσια της “αισθητικής αναβάθμισης” της πόλης και είναι η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση μετά τις πρόσφατα επιτυχημένες δράσεις, το Ilioupolis Street Art Festival στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο και στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ που μετατράπηκαν σε έργα τέχνης από μαθητές ζωγραφικής.

Καλλιτέχνες και crews:

ACHILLES-AIDS-APC-ARSTWO-ARTIS-ATH1281-AUK-BASEL-BLZ-CINE-DAIL-DDB-DRES-EMTS-FLUOR-FLIP-FSWS-FXC-GPO-GGRECO-GTS-HAMBAS-HIOR-INTS-ISNO-JIONE-KENOS-KIKO-KMB-KONIQ-KOTA-KOMET-MEKS-MICE-MLK-MOBS-NORA-OMIC-OPEN-OTHES-PAP-PIGS-PRALL-ROKO-RCUS-REX-RIO-RIZLA-RNK-ROLLUP-RESK-SINKE-SIGS-SIRS-SPANT-SPIKE69-SENOR-SHK-TRS-TSIRIS-TUIYO-UCK-USCU-UICS-UTOPIA-VS-WARE-YETI-YUPIES-2FACE-ΛΑΣΤΙΧΟ……

Τοποθεσία : Χρυσάφη 1

Ώρα έναρξης : 10.00π.μ.

Πρόσβαση: Στάση μετρό Ηλιούπολης (κόκκινη γραμμή)

Είσοδος Ελεύθερη

Live music: BLACKMONEYRECORDS

Decks: MUNEYLXRDL

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr