28η Οκτωβρίου – Ο 9χρονος Τάσος παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι
Ο μικρός Τάσος παρέλασε δίπλα στη δασκάλα του και ενώ η μητέρα του τον καμάρωνε
Μόνος του παρέλασε ο 9χρονος Τάσος στο Μαθράκι, το νοτιότερο από τα Διαπόντια νησιά βορειοδυτικά της Κέρκυρας.
Ο μικρός είναι το μόνο παιδί στο νησί και ανέλαβε τον ρόλο του σημαιοφόρου στη σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Ο μικρός Τάσος παρέλασε δίπλα στη δασκάλα του και ενώ η μητέρα του τον καμάρωνε.
Το παιδί κρατούσε τη μεγάλη σημαία και την κράτησε για περισσότερο από μία ώρα, ενώ δεν έχασε λεπτό την προσήλωσή του.
Δείτε τη συγκινητική στιγμή
Νωρίτερα, η μητέρα του σημείωσε στο MEGA πως συνολικά το νησί μετρά 30 με 35 κατοίκους τον χειμώνα.
Ο Τάσος είναι ο πρώτος μαθητής στο νησί μετά από 21 χρόνια, είπε η ίδια.
Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος με τη ζωή του στο νησί. Σημειώνεται πως γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά η μητέρα του αποφάσισε να μετεγκατασταθούν στο Μαθράκι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
«Μια χαρά μου φαίνεται στην Ελλάδα, πολύ καλύτερα από τη Γερμανία. Έχει θάλασσα, καλό καιρό, καλούς ανθρώπους. Δεν με πειράζει που δεν έχει άλλα παιδάκια, θα ήθελα να έχει» είπε ο Τάσος.
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Ταξίδια: Η νέα τάση στα αναμνηστικά διακοπών – Τι παίρνουν μαζί τους οι ταξιδιώτες για σουβενίρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442