Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
28η Οκτωβρίου - Καλέσματα από αρνητές μέσω διαδικτύου - Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τις παρελάσεις

28η Οκτωβρίου – Καλέσματα από αρνητές μέσω διαδικτύου – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τις παρελάσεις

Η Αστυνομία, που παρακολουθεί στενά τις δράσεις τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, έχει εκπονήσει σχέδιο για να αποφευχθούν ευτράπελα

Μέσω του προσφιλούς τους μέσου, του Διαδικτύου, οι αρνητές της πανδημίας καλούν τους ομοϊδεάτες τους να κατέβουν σήμερα, 28η Οκτωβρίου, στις παρελάσεις και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Η Αστυνομία, που παρακολουθεί στενά τις δράσεις τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, έχει εκπονήσει σχέδιο για να αποφευχθούν ευτράπελα.

Οι αρνητές που επικοινωνούν μέσω των social media ή των σελίδων που έχουν δημιουργήσει δεν φέρονται να έχουν προγραμματίσει κάτι οργανωμένο, ωστόσο «φωνάζουν» εδώ και μέρες ότι θα εμφανιστούν στις παρελάσεις.

Το ζήτημα που απασχολεί τις Αρχές είναι το τι θα κάνουν οι αρνητές στις περιοχές όπου δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις εξαιτίας του πολύ υψηλού επιδημιολογικού φορτίου.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. είναι σε επαγρύπνηση και τονίζει πως δεν θα επιτρέψει εικόνες συνωστισμού και άρνησης τήρησης των μέτρων πρόστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, σε περίπτωση που εντοπιστεί κατά τη διάρκεια κάποιας παρέλασης άτομο που αρνείται να φορέσει τη μάσκα τότε η αντίδραση θα είναι κλιμακωτή.

Αρχικά οι ένστολοι θα κάνουν μία παραίνεση. Εάν το άτομο δεν πειστεί, τότε θα υπάρξει πρόστιμο. Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.

Ύστατη «λύση» θα είναι η προσαγωγή.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024