Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλτ Τραμπ Τζούνιορ - Τυπώνει μπλουζάκια «Δε σκοτώνουν τα όπλα αλλά ο Άλεκ Μπάλντουιν»

Ντόναλτ Τραμπ Τζούνιορ – Τυπώνει μπλουζάκια «Δε σκοτώνουν τα όπλα αλλά ο Άλεκ Μπάλντουιν»

Ο γιός του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόλαντ Τράμπ, Ντοναλτ Τραμπ Τζούνιορ, τύπωσε μπλουζάκια που γράφουν «Δε σκοτώνουν τα όπλα αλλά ο Άλεκ Μπάλντουιν»

Την περασμένη εβδομάδα ο Αλεκ Μπάλτουιν πυροβόλησε και σκότωσε στο σετ της νέας του ταινίας Rust την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, έπειτα από -όπως φαίνεται- λάθος της παραγωγής της ταινίας, που δεν έλεγξε αν υπήρχαν αληθινές σφαίρες στα όπλα που χρησιμοποιούσαν οι ηθοποιοί.

Ο Ντοναλτ Τραμπ Τζούνιορ όμως, εξαιτίας της κόντρας του Άλεκ Μπάλντουιν με τον πατέρα του, έφτασε στο σημείο να τυπώσει μπλουζάκια τα οποία αναγράφουν «Δε σκοτώνουν τα όπλα, αλλά ο Άλεκ Μπάλτουιν», τα οποία μάλιστα χρεώνει 27,99 δολάρια!

Τα μπλουζάκια είναι προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ντοναλτ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος δε δίστασε να ζητήσει απο τον Άλεκ Μπάλντουιν να αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας της 42χρονης Χάτσινς.

Πριν λίγες ημέρες είχε ποστάρει στο Instagram άλλη μια ανάρτηση με την οποία κατηγορούσε τον Άλεκ Μπάλντουιν για την δολοφονία της άτυχης Χάτσινς.

Σύμφωνα με την Independent, ο γιός του πρώην πλανητάρχη, ανέβασε στα social μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία του Άλεκ Μπάλντουιν, στην οποία ο ηθοποιός φοράει ένα από αυτά τα μπλουζάκια..

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας, έγραψε για την κριτική που δέχτηκε «Άντε …. με την πολιτική σας ορθότητα! Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο σε κάποιον άλλο, ο Μπάλντουιν θα ήταν ο πρώτος που θα έριχνε κατηγορίες από δω και απο κεί. F**k him!»

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024