Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται κάθε χρόνο, με το VAR να είναι η τελευταία χρονικά μεγάλη… τεχνολογική επανάσταση στο «βασιλιά των σπορ».
Πλέον η τεχνολογία πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς είναι έτοιμο το σύστημα για το αυτόματο οφσάιντ από τη FIFA.
Η εταιρεία που έχει δημιουργήσει το σύστημα του Hawk-Eye ενημέρωσε την παγκόσμια ομοσπονδία για την ετοιμότητα αναφορικά με το αυτόματο οφσάιντ και θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, στα τέλη του 2022.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Times, η εταιρεία θα μπορεί μέσω καμερών και αισθητήρων να βοηθήσει αμέσως τον VAR του κάθε αγώνα για τις κινήσεις των παικτών και της μπάλας, προκειμένου να εντοπίζεται το οφσάιντ.
Ανάλογα με την κάθε περίσταση, θα αποστέλλεται κατευθείαν μήνυμα στον VAR, είτε για ποδοσφαιριστή που ήταν εκτεθειμένος είτε για παίκτη που επηρέαζε τη φάση.
Όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να εφαρμοστεί και στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ στην Premier League οι επικεφαλής διαιτησίας σκέφτονται την εγκατάστασή του από τη σεζόν 2023-24.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.