Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώφη Γεννηματά - Πήγε να την αποχαιρετήσει φορώντας μπλούζα με τη φωτογραφία της

Φώφη Γεννηματά – Πήγε να την αποχαιρετήσει φορώντας μπλούζα με τη φωτογραφία της

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν και πολλοί απλοί άνθρωποι για να αποχαιρετήσουν την Φώφη Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο.

Η σορός της εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, μέλη της κυβέρνησης, και σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Στενοί της συνεργάτες και φίλοι της, με βουρκωμένα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε τόσο πρόωρα. Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής σε μια γυναίκα που πάψε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν όμως και πολλοί απλοί άνθρωποι. Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να την αποχαιρετήσουν, με ένα λουλούδι, με μια ζωγραφιά. Τα βλέμματα όμως έπεσαν πάνω σε έναν άντρα που φόρεσε μπλουζάκι με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024