Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια - Έρευνα της ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία

Εξάρχεια – Έρευνα της ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε για τον άνδρα των ΜΑΤ που εμφανίζεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία σε μαγαζί στα Εξάρχεια και να φωνάζει “ναι είμαι τρελός”.

Διοικητική έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ για τον άνδρα αστυνομικό των ΜΑΤ που εμφανίζεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία καταστήματος στα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Σόλωνος στα Εξάρχεια, όταν αστυνομικές δυνάμεις με χημικά διέλυσαν συγκέντρωση του αντιεξουσιαστικού χώρου αφορά το βίντεο που κάνει τον γύρου διαδικτύου με τον άνδρα αστυνομικό των ΜΑΤ ο οποίος με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος.

Μέσα στο κατάστημα του οποίου ο άνδρας έσπαγε τη τζαμαρία βρίσκονταν εργαζόμενοι και πελάτες οι οποίοι φώναζαν έντρομοι από την επίθεση, ενώ στο βίντεο ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»; Με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός» ενώ από τα θραύσματα μια γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι.

Η ανακοίνωση από τη ΓΑΔΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προχώρησε σε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα του διαδικτύου και αφορούν σε καταγγελίες γυναίκας βουλευτή και δικηγόρου, καθώς και σε περιστατικό που αποτυπώνεται σε βιντεοληπτικό υλικό, όπου εμφανίζεται αστυνομικός να προβαίνει σε θραύση υαλοπίνακα πόρτας. Επιπρόσθετα, το βιντεοληπτικό υλικό από το περιστατικό θραύσης του υαλοπίνακα, υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για ποινική αξιολόγηση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024