Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ψαρράς - «Στενοχωρήθηκα που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους»

Νίκος Ψαρράς – «Στενοχωρήθηκα που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με όσους φέρθηκαν βίαια

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, βασικός μάρτυρας στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε για τα θύματα που βρήκαν τώρα την δύναμη να μιλήσουν αλλά και για το μέλλον στον χώρο του θεάτρου μετά το τσουνάμι καταγγελιών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ» δήλωσε «Τα θύματα που μιλάνε, κάνουν πολύ καλά που μιλάνε. Διαφωνώ με το «γιατί τώρα και όχι τότε» που ακούστηκε από πολλούς. «Γιατί τώρα μπορούν να το κάνουν» είναι η απάντηση» είπε κατηγορηματικά ο ηθοποιός.

«Θεωρούσα ότι θα ‘ναι η αρχή για να «σπάσει το σπυρί», αλλά δεν έγινε. Δεν πειράζει. Εμείς έχουμε την ευκαιρία ως αναγνωρίσιμα πρόσωπα να βγούμε και να το πούμε. Ας είναι αυτό το κέρδος. Απλά κάθε θύμα να μην ξεχνάει ότι έχει το δικαίωμα της αντίστασης. Στενοχωρήθηκα όμως που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους» συμπλήρωσε ο Νίκος Ψαρράς.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα δούλευε ξανά με τα άτομα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην φυλακή και περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης, είπε «Είμαι 27 χρόνια ηθοποιός και έχω τη δυνατότητα να επιλέγω. Πλέον, το πιο σημαντικό για μένα είναι να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι, θαυμάζω και μιλάμε την ίδια θεατρική γλώσσα. Δεν θα μπορέσω να δουλέψω εύκολα με ανθρώπους που έχουν φερθεί βίαια στο παρελθόν».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024