Νίκος Ψαρράς – «Στενοχωρήθηκα που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με όσους φέρθηκαν βίαια
Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, βασικός μάρτυρας στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε για τα θύματα που βρήκαν τώρα την δύναμη να μιλήσουν αλλά και για το μέλλον στον χώρο του θεάτρου μετά το τσουνάμι καταγγελιών.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ» δήλωσε «Τα θύματα που μιλάνε, κάνουν πολύ καλά που μιλάνε. Διαφωνώ με το «γιατί τώρα και όχι τότε» που ακούστηκε από πολλούς. «Γιατί τώρα μπορούν να το κάνουν» είναι η απάντηση» είπε κατηγορηματικά ο ηθοποιός.
«Θεωρούσα ότι θα ‘ναι η αρχή για να «σπάσει το σπυρί», αλλά δεν έγινε. Δεν πειράζει. Εμείς έχουμε την ευκαιρία ως αναγνωρίσιμα πρόσωπα να βγούμε και να το πούμε. Ας είναι αυτό το κέρδος. Απλά κάθε θύμα να μην ξεχνάει ότι έχει το δικαίωμα της αντίστασης. Στενοχωρήθηκα όμως που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους» συμπλήρωσε ο Νίκος Ψαρράς.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα δούλευε ξανά με τα άτομα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην φυλακή και περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης, είπε «Είμαι 27 χρόνια ηθοποιός και έχω τη δυνατότητα να επιλέγω. Πλέον, το πιο σημαντικό για μένα είναι να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι, θαυμάζω και μιλάμε την ίδια θεατρική γλώσσα. Δεν θα μπορέσω να δουλέψω εύκολα με ανθρώπους που έχουν φερθεί βίαια στο παρελθόν».
- Πάπας: «Θαυμαστή Ανθρωπότητα» – Αυτόν τον τίτλο φέρει η πρώτη Εγκύκλιός του, αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
- Χόιτ Ρίτσαρντς – Το μοντέλο των 80s που έγινε ψυχολογικός σκλάβος στα δίχτυα μιας αίρεσης της Νέας Υόρκης
- Οι συντάξεις σε μία Ευρώπη που γερνάει – Έχουν χάσει οι νέοι Ευρωπαίοι την πίστη τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα;
- MEGA Stories: Οι ιστορίες των παιδιών της Γάζας
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»
- Αυτόνομο λεωφορείο στη Σουηδία έκανε ντεμπούτο με τρακάρισμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442