
Γιάννης Αϊβάζης – Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο
Ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται με κοροναϊό από το βράδυ της Δευτέρας
Με κοροναϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται ο Γιάννης Αϊβάζης τις τελευταίες ώρες καθώς χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές όπως τόνισε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε τα εξής: » Αγαπημένου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξη σας αυτήν την δύσκολη στιγμή!! Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι!!! Τα λέμε σύντομα»
«Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε» δήλωσε, επίσης, ο καλός του φίλος, Κώστας Φραγκολιάς στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
Δείτε την ανάρτηση

- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Πήγα για τρέξιμο το πρωί, δεν έχω άγχος για τον τελικό» (vid)
- Πατροκτονία στη Mango; To μίσος των Αντίκ, η εμμονή με το χρήμα και τα 7 στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία
- Πράσινο φως του CERN για τον διάδοχο του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Στο «T-Center» για τον τελικό Μπατίστ και Βούιτσιτς (vid)
- Τσουκαλάς: Για να κρατήσουν τους μισθούς τους βουλευτές της ΝΔ, η χώρα μπορεί να χάσει κονδύλια
- Καιρός: Θερμοκρασίες που θα έχουν μπροστά τον αριθμό 3 πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος



