Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε το θρίλερ η ΑΕΛ (1-1 κ.α, 3-1 πεν.)

Πήρε το θρίλερ η ΑΕΛ (1-1 κ.α, 3-1 πεν.)

Σε ένα ματς θρίλερ η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ στην διαδικασία των πέναλτι.

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί μετά από ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1,κ.α και παράταση) και θα συνεχίσει την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε ποτέ από τους Ηπειρώτες, ενώ ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Στο 11΄ η κεφαλιά του Νικολιά έπειτα από το γύρισμα του Ογκμπόε την μπλόκαρε ο Λοντίγκιν, στην καλύτερη φάση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρία. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδού ανέβηκε κατακόρυφα, με τον ΠΑΣ να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ηλιάδη πάνω στον Περέα, με τον Κάργα να ισοφαρίζει για τους Ηπειρώτες.

Μετά το 1-1, η ΑΕΛ είχε τις στιγμές για να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια. Αρχικά, στο 66΄ το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε λίγο έξω, ενώ λίγο αργότερα η ατομική ενέργεια του Ακούνια την σταμάτησε ο Λοντίγκιν.

Στην παράταση οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία. Το σουτ του Γλύνου «έξυσε» το δοκάρι του Λοντίγκιν στο 95′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε σωτήρια την κεφαλιά του Σάλιακα.Το ματς οδηγήθηκε μοιραία στην παράταση, με τους Βυσσινί να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και να πανηγυρίζουν την πρόκριση για την φάση των 16.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεωδορόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Μπαντιμπαγκά (105′ Σιμελίδης), Νικολιάς (67′ Γιάκος), Κολομπίνο, Μαυρίας, Ογκμπόε (67′ Ακούνια).
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Ρίζος (67′ Πίρσμαν), Καραχάλιος, Σιόντης (83′ Μέντες), Γκαρντάβσκι, Μίνα (46′ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσεάνου (46′ Σνάιτνερ).

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024