
Ανρί – «Είναι μόνος του, απομονωμένος ο Μέσι»
Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μέσι, θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι απομονωμένος και ο Ποτσετίνο πρέπει να βρει λύση.
Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του τόνισε πώς αυτή τη στιγμή ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι απομονωμένος όπως φάνηκε ήδη στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και ο Ποτσετίνο πρέπει να βρει άμεσα λύση.
Ο θρύλος της Άρσεναλ και φίλος του Λιονέλ Μέσι από τη συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα έκανε μία παρατήρηση λέγοντας πως ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο ώστε να καταφέρει να κάνει μεγαλύτερο τον αντίκτυπο του Αργεντινού μέσα στο παιχνίδι της ομάδας.
Ακόμα ο Τιερί Ανρί, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ τόνισε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν πολύ νωθρός και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιερί Ανρί:
«Είναι μόνος του, απομονωμένος. Παίρνει ελάχιστα τη μπάλα, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να παίξει καλά μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ.
Προς το παρόν η ομάδα ακόμα είναι του Εμπαπέ. Και ο Μέσι δεν μιλάει πολύ. Μιλάει με τη μπάλα μόνο. Θα πρέπει να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα καθοδηγεί στον αγωνιστικό χώρο».
- Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον πρώτο μεταδοτικό καρκίνο σε ψάρια
- Συνομιλίες του επικεφαλής της Μοσάντ με τον ομόλογό του της CIA στις ΗΠΑ

