Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Με Μίσιτς στην Αθήνα η Εφές

Παναθηναϊκός – Με Μίσιτς στην Αθήνα η Εφές

Ο Βασίλιε Μίσιτς ταξίδεψε με την αποστολή της Εφές για την αναμέτρηση με τον Παναθηναίκό (27/10, 21:00), εάν και δύσκολα θα πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Εργκίν Αταμάν.

Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague (27/10, 21:00), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη ώστε να κάνουν επανεκκίνηση στη χρονιά τους, η οποία δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, μιας και το ρεκόρ τους είναι στο 1-4.

Το έργο του Εργκίν Αταμάν είναι δύσκολο, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς σημαντικούς παίκτες του που θα απουσιάσουν εξαιτίας τραυματισμού. Μπράιαν Ντάνστον, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Ντογκούς Μπαλμπάι και Τζέιμς Άντερσον δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα, καθώς βρίσκονται εκτός δράσης.

Ο Βασίλιε Μίσιτς από την πλευρά του είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος, ωστόσο ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και θα δοκιμάσει στην προθέρμανση για να δει εάν θα είναι σε θέση για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το πρώτο της διπλό στη φετινή διοργάνωση.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024