Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αμφίβολος και ο Ουάιτ με την Εφές

Παναθηναϊκός – Αμφίβολος και ο Ουάιτ με την Εφές

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, και ο Οκάρο Ουάιτ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις – συγκεκριμένα στη γάμπα – και είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση (27/10) με την Εφές για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (27/10, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικούς «πονοκεφάλους».

Ο πρώτος προέκυψε την χθεσινή ημέρα (25/10) και αφορούσε τις ενοχλήσεις που νιώθει στο ισχίο ο αρχηγός του τριφυλλιού Ιωάννης Παπαπέτρου από το παιχνίδι με το Περιστέρι, κάνοντας αμφίβολη τη συμμετοχή στην αυριανή αναμέτρηση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, στους αμφίβολους ήρθε να προστεθεί και ο Οκάρο Ουάιτ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίφτης: «Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου, μετά το ματς με το Περιστέρι. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Ουάιτ, της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί, για να δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024