Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε στην κάμερα η Κυβέλη. Το μοντέλο που έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως για διάφορους λόγους δείχνει να περνά δύσκολες ώρες στο GNTM.
Όπως είπε, νιώθει ότι δείχνει κάτι ψεύτικο και ότι δεν είναι αρεστή.
«Αυτό που με βασανίζει είναι ότι νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου, γενικά έχω μια πίεση να μην βγω σκύλ@, να μην βγω κακιά, να πιέζομαι, να είμαι χαρούμενη», είπε και πρόσθεσε:
«Όχι ότι δείχνω κάτι ψεύτικο, απλά προσπαθώ να είμαι πιο ευχάριστη. Δηλαδή με έχουν κάνει να νιώσω ότι δεν είμαι ευχάριστη. Γενικότερα η παρέα μου έχει την άποψη ότι δεν είμαι αρκετά, πώς να το θέσω, αρεστή».
Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών της για τη συμπεριφορά της, έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!