«Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι τεράστια και θα την έχουμε στο μυαλό και τη ψυχή μας όλοι, ανεξαρτήτως πολιτική πεποίθησης»

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ μίλησε για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Ένας άνθρωπος που την είχε ζήσει από πολύ κοντά για πάνω από 6 χρόνια μιλάει το ήθος και τις αξίες της αδικοχαμένης κ. Γεννηματά.

«Το χαμόγελο της φώτιζε όλους τους γύρω της. Πάντοτε φρόντιζε όλους τους υπόλοιπους και στο τέλος ασχολούνταν με τον εαυτό της. Αυτή ήταν μια πολιτική στάση που είχε η ίδια, έτσι λειτουργούσε» επισημαίνει ο κ. Χρηστίδης.

Για το δύσκολο αγώνα που έδινε ενάντια στον καρκίνο τονίζει πως πάντα τον αντιμετώπιζε με αισιοδοξία χωρίς να δημιουργεί στους γύρω της αρνητικά συναισθήματα.

Εξηγεί πως «στη συνέντευξη στην κ. Μελέτη πριν από λίγο καιρό, τα συναισθήματα ήραν έντονη, καθώς η Φώφη έδειξε αυτό που πραγματικά ήταν. Μια μαχήτρια, που λάτρευε την οικογένεια της. Η Φώφη άνοιξε την αγκαλιά της σε ανθρώπους που δεν ήξερε, ακόμα και σε εκείνους που δεν την καταλάβαιναν. Πάντοτε λειτουργούσε ως μητέρα που δείχνει κατανόηση αλλά και δυναμισμό».

Καταλήγει πως «η παρακαταθήκη που αφήνει είναι τεράστια και θα την έχουμε στο μυαλό και τη ψυχή μας όλοι, ανεξαρτήτως πολιτική πεποίθησης».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr