Μυτιλήνη – Αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μετά από κρούσματα σε σχολεία
Τα παιδιά που εντοπίστηκαν θετικά στον κοροναϊό στη Μυτιλήνη θα τεθούν σε καραντίνα.
Αναστάτωση έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα στη Μυτιλήνη, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε μαθητές. Ειδικότερα, δυο μαθητές στο 11ο Δημοτικό Μυτιλήνης εντοπίστηκαν θετικοί στον κορoναϊό, μετά από τεστ, ενώ σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ακόμα 2 κρούσματα σε μαθητές, ένα στο Γυμνάσιο των Παμφίλων και ένα κρούσμα σε Λύκειο της Μυτιλήνης.

Τα παιδιά που είναι θετικά μπαίνουν σε καραντίνα
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας, τα παιδιά που είναι θετικά στον κοροναϊό θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε καραντίνα, ενώ οι στενές επαφές τους θα πρέπει να υποβληθούν σε Rapid test.
Τα σχολεία δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει βάσει των νέων μέτρων και πρωτοκόλλων να έχει νοσήσει πάνω από το 50% των μαθητών και συγκεκριμένα 50%+1 μαθητές του τμήματος.
*Φωτογραφίες αρχείου
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Αγίου Νικολάου
- ΣΥΡΙΖΑ: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, η πολιτική ευθύνη των σκανδάλων ανήκει στον Μητσοτάκη
- Χαλασμένο καζανάκι και προβλήματα στo email – Γήινες αναποδιές ταλαιπώρησαν τους αστροναύτες του Artemis II
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442