Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη θέση Παράμπελλα. Αναλυτικότερα, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να πέσει σε γκρεμό.
Δύο οι τραυματίες, η μία σοβαρά
Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένας άνδρας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, καθώς και μία γυναίκα, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπεια να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ekriti.gr.
Για την ανάσυρση της γυναίκας επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Δείτε την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική:
Τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε γυναίκα από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία εκτροπής του στην περιοχή Παράμπελα Λασιθίου στην Κρήτη και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 2 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).