Μάλιστα, φιλοξενούμενη σε διάφορα τηλεοπτικά πλατό, μιλούσε πολύ ανοιχτά για τις προσπάθειες της να γίνει μητέρα, τον καρκίνο αλλά και για τα 3 αγαπημένα της παιδιά...

Με γενναιότητα, αξιοπρέπεια κι ένα διαρκές φωτεινό χαμόγελο έδωσε όλα αυτά τα χρόνια τις δικές της μάχες η Φώφη Γεννηματά.

Οι συνεντεύξεις της, τα λόγια της, η στάση της, είχαν πάντα μια θετική ματιά για τη ζωή. Συνήθιζε να μιλάει από καρδιάς, αποκαλύπτοντας τις αλήθειες ενός αγώνα ο οποίος ήταν άνισος, όμως πάντα με εκείνο το χαμόγελο που ακουμπούσε στις ψυχές όλων.

Μάλιστα, φιλοξενούμενη σε διάφορα τηλεοπτικά πλατό, μιλούσε πολύ ανοιχτά για τις προσπάθειες της να γίνει μητέρα, τον καρκίνο αλλά και για τα 3 αγαπημένα της παιδιά.

Ο αγώνας μέσα από τα λόγια της…

«Ποτέ δε φεύγει ο φόβος. Απλώς τον σπρώχνεις λίγο πιο πίσω και απλά προχωράς. Και εγώ και η αδελφή μου είχαμε όλα τα εφόδια για να σταθούμε στα πόδια μας και να προχωρήσουμε παρακάτω…Αυτό που θέλω είναι να δω τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Να προκόβουν, να στέκονται στα πόδια τους. Ακόμα και αν δεν έχουν εμένα δίπλα τους…» είχε πει -μεταξύ άλλων- καταφέρνοντας πάντα να συγκινεί.

«Η γυναίκα δεν παύει να είναι γυναίκα όταν αρρωσταίνει. Δεν τελειώνει εδώ ούτε η ζωή, ούτε η θηλυκότητα. Πρέπει να παλεύουμε, να αγαπάμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Είναι σκληρός ο αγώνας, αλλά πρέπει να τον δώσουμε» είχε συμπληρώσει.

Μιλώντας για τα παιδιά της είχε πει «Θέλω να δω τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Να προκόβουν, να στέκονται στα πόδια τους. Ακόμα και αν δεν έχουν εμένα δίπλα τους…»

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκέντρωσε κομμάτια από παλαιότερες συνεντεύξεις της, όπου η ίδια μιλούσε για τον αγώνα που έδινε…

Στιγμές συγκίνησης, προφητικά λόγια και μία παρακαταθήκη που αφήνει πίσω σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για το υπέρτατο αγαθό της ζωής…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr