Πέτρος Ζούλιας για Φιλιππίδη – «Πρέπει να έχουμε μια πιο ανθρώπινη στάση. Δεν είναι μεμπτό να τον επισκεφτώ»
Στο Πρωινό μίλησε ο Πέτρος Ζούλιας, για τις παραστάσεις που σκηνοθετεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το #metoo, μίλησε στο Πρωινό ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.
«Δεν είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψή μου. Έχω στενοχωρηθεί με όλο αυτό το θέμα, ενός ανθρώπου που διαθέτει αναμφισβήτητα τεράστιο ταλέντο και μεγάλη καλλιτεχνική αξία, για μένα. Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αποκαθηλώθηκε στα μάτια μου», είπε ο Πέτρος Ζούλιας.
«Η σχέση μου με τον Πέτρο δεν δικαιολογεί μια επίσκεψη στη φυλακή. Εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να διαθέτουμε και μια ευαισθησία και να έχουμε απέναντι σε ανθρώπους που δικαίως τιμωρούνται μια πιο ανθρώπινη στάση. Το να πήγαινα ένα επισκεπτήριο σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής, δεν το βρίσκω μεμπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ζούλιας.
Δείτε το βίντεο
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442