Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη για τον Τσιτσιπά

Μεγάλη νίκη για τον Τσιτσιπά

Πρόκριση στα διπλά του τουρνουά που διεξάγεται στην Βιέννη για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος έχει ως παρτενέρ του τον πολύπειρο Ισπανό, Φελιτσιάνο Λόπεζ.

Στη Βιέννη βρίσκεται αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να αγωνίζεται στο 500άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Εκτός από τα μονά, όπου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον πολύ επικίνδυνο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο συμπατριώτης μας αγωνίζεται και στα διπλά έχοντας ως παρτενέρ του τον πολύπειρο, Φελιτσιάνο Λόπεζ.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (25/10) πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος και ο Φελιτσιάνο απέκλεισαν με 2-1 σετ τους Ιβάν Ντόντιγκ και Μαρσέλο Μέλο, δύο από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο στα διπλά. Ο Ελληνας και ο Ισπανός επικράτησαν με 6-3, 3-6, 10-8 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους Καμπάλ/Φάρα και Κούλχοφ/Ρόζερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται ο Στέφανος με τον Φελιτσιάνο, ο οποίος πλέον μπορεί να είναι 40 ετών και να βρίσκεται στο Νο. 109 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά στο παρελθόν είχε βρεθεί ακόμα και στο Νο. 12.Στα διπλά μάλιστα τα είχε πάει ακόμα καλύτερα, αφού το career high του είναι η 9η θέση.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024