Λούντζης – «Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Άλμπα»
Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου μίλησε ο Μιχάλης Λούντζης, αναφέροντας πως οι Γερμανοί είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου για τη Euroleague, με τον Μιχάλη Λούντζη να μιλά για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.
Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες είναι πολύ επικίνδυνη και ότι οι Ερυθρόλεκοι θα χρειαστούν την στήριξη του κόσμου.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:
«Η Άλμπα είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, οπότε το παιχνίδι είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και πρέπει να μπούμε δυνατά και με τον κόσμο δίπλα μας να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».
Για την ετοιμότητά του: «Νιώθω απόλυτα έτοιμος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα με οποίο τρόπο μπορώ, και όποτε μου ζητηθεί είμαι και θα είμαι έτοιμος».
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442