«Σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για το «νέο ΕΣΥ» και τις θέσεις του ΚΚΕ, αναβάλλεται. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Νοέμβρη, στις 18.00» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για το «νέο ΕΣΥ» και τις θέσεις του ΚΚΕ, αναβάλλεται. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Νοέμβρη, στις 18.00» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπα νωρίτερα αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητά της και τη γενναιότητά της.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr